Aitat ja vierasmajat

Monikäyttöiset aitat ja vierasmajat tarjoavat paitsi kauniin tilan vieraiden majoittamiseen, myös rauhallisen pakopaikan arjen kiireiltä – täydellisen yhdistelmän perinteistä viehätystä ja modernia mukavuutta.

Aitta ja vierasmaja -mallistomme

Järjestä
Moderni vierasmaja 30

Kokonaisala

29,6 m2

Hinta alk.

24 900 €
Valmis saunamökki 25

Kokonaisala

25,0 m2

Hinta alk.

20 900 €
Pieni vierasmaja 20

Kokonaisala

19,7 m2

Hinta alk.

18 400 €
Aitta 16 - moderni hirsiaitta

Kokonaisala

16,1 m2

Hinta alk.

16 400 €
Aitta 13, monipuolinen nukkuma-aitta

Kokonaisala

12,9 m2

Hinta alk.

14 400 €
Aitta 12, valmis piha-aitta

Kokonaisala

12,0 m2

Hinta alk.

10 400 €

Kysymyksiä ja vastauksia

Suosittelemme kaikille rakennuksillemme pilariperustusta tai maaruuviperustusta. Perustukset kannattaa tehdä huolellisesti routimattomalle alustalle, jolloin perustukset ovat vakaat ja rakennus ei pääse elämään. Saat meiltä perustusten mittapiirroksen, jonka mukaan perustukset on helppo toteuttaa.

Ulkopinnoille minimikäsittely on kosteudelta ja homepilkuilta suojaava väritön suojakäsittely. Kosteina vuodenaikoina suosittelemme käsittelemistä pian toimituksen jälkeen. Suojakäsittelyn voi valita myös lisävarusteena, jolloin se tehdään tehtaalla. Muutoin pintakäsittelyyn pätevät samat ohjeet kuin yleensäkin hirsipintojen käsittelyyn.

Pihasaunojen ja aittojen toimitusaika vaihtelee hieman vuodenajan mukaan. Lähtökohtaisesti toimitusaika on noin seitsemän viikkoa tilausvahvistuksesta. Aikataulussa on hyvä huomioida myös mahdollisen rakennuslupaprosessin kesto. Joitakin mallejamme (varastomallit) on saatavilla myös lyhyemmällä toimitusajalla.

Pihasauna muuttuu tarpeiden mukaan ja pohjaratkaisuja voi muokata monellakin tapaa. Suunnittelussa lähdemme asiakkaan ajatusten, toiveiden ja tarpeiden kuuntelusta. Suunnittelemme niiden mukaan parhaat pohjaratkaisut: ovien, ikkunoiden ja väliseinien paikat ja mahdolliset lisäykset ja poistot.

Myönnämme hirsirungolle kattavan 12 vuoden takuun. Lattian, katon, lauteiden ja sähköasennusten takuu on 2 vuotta. Muille osille on voimassa kunkin valmistajan takuu.

Olemme käyttäneet saunojen suunnitteluun paljon aikaa ja asiantuntemusta. Mallit ovat hioutuneet vuosien kuluessa hyviksi ja toimiviksi. Ymmärrämme kuitenkin, että tarpeet ovat erilaisia ja yksilöllisille muutoksille on tarvetta. Ole yhteydessä, niin katsotaan, mitä voimme tehdä.

Aitta sopii monipuoliseen käyttöön

Aitta-mallistomme kutsuu sinut aikamatkalle suomalaisen perinteen sydämeen, uudelleenmuotoiltuna nykypäivän elämäntyyliin sopivaksi.

Nämä monikäyttöiset aitat tarjoavat paitsi kauniin tilan vieraiden majoittamiseen, myös rauhallisen pakopaikan arjen kiireiltä – täydellisen yhdistelmän perinteistä viehätystä ja modernia mukavuutta.

Aitta yhdistää perinteen ja modernit tarpeet

Maistele hetki sanaa “aitta”. Mitä sinulle nousee mieleen?

Ehkä vanhat Suomi-filmit. Kenties näet silmiesi edessä heinäpeltoja ja sen keskellä vanhan aitan.

Nykyaikainen aitta on paljon muutakin. Aittamme yhdistävät perinteisen suomalaisen aitan viehätyksen nykyaikaisen elämäntyylin tarpeisiin. Ne sulautuvat saumattomasti niin maalaismaisemiin kuin
modernimpaankin ympäristöön.

Aitta taipuu moneen

Haluaisitko itsellesi oman lisätyötilan? Kaipaisitko lisää nukkumapaikkoja mökkivieraille?

Mallistossamme on aittoja 12 neliömetrin tehopakkauksesta 30 neliön juhlatilaan – ja kaikkea siltä väliltä.

Modernit aitat taipuvat monenlaiseen eri tarpeeseen. Olipa tarpeesi sitten työnurkkaus, vierasmaja, harrastetila tai kesäkeittiö – aitta toimii aina.