Pihasaunat

Mallistostamme löytyvät sekä perinteiset että modernit pihasaunat harjakatolla ja pulpettikatolla.

Moderni pihasauna 16

Kokonaisala

16,1 m2

Hinta alk.

18 900 €
Tyylikäs hirsisauna - Pihasauna 13

Kokonaisala

12,9 m2

Hinta alk.

16 400 €
Ulkosauna, pihasauna 10

Kokonaisala

9,0 m2

Hinta alk.

13 900 €
Pieni Pihasauna 7

Kokonaisala

6,4 m2

Hinta alk.

10 400 €

Moderni pihasauna

Moderni pihasauna sopii ulkonäöllisesti monenlaiseen maisemaan. Moderni suoralinjainen hirsisauna on omiaan kaupunkiympäristöön. Moderni pihasauna on sisältä valoisampi suurten ikkunoiden ansiosta.

Kaikki pihasaunamme ovat saatavilla modernilla tyylillä sekä pulpettikattoisena että harjakattoisena.

Perinteinen pihasauna

Sauna. Mikään muu sana tuskin synnyttää suomalaisessa yhtä lämpimiä muistoja. Lapsuuden lauantaisaunat. Joulusaunan jännitys. Kiuaskivien sihinä mökillä.

Harjakattoinen perinteinen ulkosauna kunnioittaa saunomisen perinteitä ja kutsuu pehmeisiin löylyihin.

Kaikki pihasaunamme ovat saatavilla perinteisellä harjakatolla.

Pihasauna vaalea pukuhuone ja asukkaat

Satu ja Erkki Herttelin kokemuksia Ehtan pihasaunasta

“Kampe on kunnossa ja toimii”

Pihasauna-artikkelit

Kysymyksiä ja vastauksia - pihasauna

Suosittelemme kaikille rakennuksillemme pilariperustusta tai maaruuviperustusta. Perustukset kannattaa tehdä huolellisesti routimattomalle alustalle, jolloin perustukset ovat vakaat ja rakennus ei pääse elämään. Saat meiltä perustusten mittapiirroksen, jonka mukaan perustukset on helppo toteuttaa.

Ulkopinnoille minimikäsittely on kosteudelta ja homepilkuilta suojaava väritön suojakäsittely. Kosteina vuodenaikoina suosittelemme käsittelemistä pian toimituksen jälkeen. Suojakäsittelyn voi valita myös lisävarusteena, jolloin se tehdään tehtaalla. Muutoin pintakäsittelyyn pätevät samat ohjeet kuin yleensäkin hirsipintojen käsittelyyn.

Pihasaunojen ja aittojen toimitusaika vaihtelee hieman vuodenajan mukaan. Lähtökohtaisesti toimitusaika on noin seitsemän viikkoa tilausvahvistuksesta. Aikataulussa on hyvä huomioida myös mahdollisen rakennuslupaprosessin kesto. Joitakin mallejamme (varastomallit) on saatavilla myös lyhyemmällä toimitusajalla.

Pihasauna muuttuu tarpeiden mukaan ja pohjaratkaisuja voi muokata monellakin tapaa. Suunnittelussa lähdemme asiakkaan ajatusten, toiveiden ja tarpeiden kuuntelusta. Suunnittelemme niiden mukaan parhaat pohjaratkaisut: ovien, ikkunoiden ja väliseinien paikat ja mahdolliset lisäykset ja poistot.

Kyllä, pihasauna on mahdollista myös sähköistää. Pihasaunoihin on saatavissa hirsiporaukset kaapeleita varten, jotta kaapelit saa vedettyä piiloon eikä tarvitse toteuttaa sähköistystä pintavetoina. Itse sähköasennustyöt tulee sopia esimerkiksi paikallisen sähköasennusliikkeen kanssa.

Myönnämme hirsirungolle kattavan 12 vuoden takuun. Lattian, katon, lauteiden ja sähköasennusten takuu on 2 vuotta. Muille osille on voimassa kunkin valmistajan takuu.

Olemme käyttäneet saunojen suunnitteluun paljon aikaa ja asiantuntemusta. Mallit ovat hioutuneet vuosien kuluessa hyviksi ja toimiviksi. Ymmärrämme kuitenkin, että tarpeet ovat erilaisia ja yksilöllisille muutoksille on tarvetta. Ole yhteydessä, niin katsotaan, mitä voimme tehdä.

Pihasauna tarvitsee tällä hetkellä lähes aina rakennusluvan. Rakennusluvan hakeminen kunnan rakennusvalvonnasta on helppoa ja suoraviivaista. Saunoihin saat meiltä kattavat rakennuslupakuvat ja muut tarvittavat tiedot rakennusluvan hakemiseen.

Pihasauna tekee arjesta juhlaa

Pihasauna on helppo tapa loihtia aito saunaelämys mökille tai kotitalon pihaan.

Elämys alkaa jo ennen varsinaista saunomista. Ensin sytytetään tuli pihasaunan kiukaan alle. Sen jälkeen on aika istua alas, unohtaa kiire, kuunnella tulen rätinää ja odottaa saunan lämpiämistä.

Vielä ennen pihasaunan pehmeisiin löylyihin sukeltamista pakataan koriin eväät ja virvokkeet. Sitten on aika kiivetä lauteilla!

Pihasauna tarjoaa elämyksiä yksin tai yhdessä

Mikään ei laske stressiä niin kuin saunan lämmitys ja kylpeminen.

Mikä olisikaan mukavampaa arjen työpäivän jälkeen, kuin lämmittää oma pihasauna ja pysähtyä hetkeksi omiin ajatuksiin. Tai mikä kruunaisi kesälomaillan paremmin, kuin saunominen tummenevassa illassa ja pulahdus viileään järviveteen.

Pihasaunan lauteille mahtuu myös ystäviä – mikä olisikaan parempi tapa viettää iltaa ystävien kanssa kuin saunominen omassa pihasaunassa.

Hankinta on helppoa – toteutamme unelmasi pihasaunasta

Löylyvalmis pihasauna on vaivaton ja edullinen tapa toteuttaa oma saunaunelma.

Voit valita suosikkisi pihasaunoistamme sekä räätälöidä saunasta toiveidesi mukaisen. Toimitamme saunan valmiina pihaasi – sinulle jää vain perustusten rakentaminen ja rakennusluvan hankinta.

Tarjoamme myös rahoitusta pihasaunan hankintaan. Ota yhteyttä, niin toteutetaan saunaunelmasi!