Saunat

Sulje hetkeksi silmäsi, hengitä syvään ja etsi mielesi sopukasta muisto. Muisto edellisestä kerrasta, kun unohduit tuijottamaan saunan loimuavaan tuleen. Muisto siitä, miten nautit löylyn lämmöstä, joka kietoi sinut syleilyynsä. Muisto saunomisen tarinoista, jotka kuiskataan hiljaa.

Saunamökit

Tilavat ja monikäyttöiset saunamökkimme sopivat ja muuntautuvat monenlaisiin tarpeisiin.

Moderni saunamökki 30

Kokonaisala

29,6 m2

Hinta alk.

28 900 €
Valmis saunamökki 25

Kokonaisala

25,0 m2

Hinta alk.

25 900 €
Pieni saunamökki 20

Kokonaisala

19,7 m2

Hinta alk.

22 400 €

Pihasaunat

Parhaat hetket vietetään usein hirsisaunan lämmössä oman kodin tai mökin pihalla.

Moderni pihasauna 16

Kokonaisala

16,1 m2

Hinta alk.

18 900 €
Tyylikäs hirsisauna - Pihasauna 13

Kokonaisala

12,9 m2

Hinta alk.

16 400 €
Ulkosauna, pihasauna 10

Kokonaisala

9,0 m2

Hinta alk.

13 900 €
Pieni Pihasauna 7

Kokonaisala

6,4 m2

Hinta alk.

10 400 €

Varastosaunat

Vaivattomin tapa hankkia pihasauna. Varastomallimme ovat rajoitetusti muunneltavia valmissaunoja, jotka ovat nopeasti saatavilla ja erityisen kilpailukykyisesti hinnoiteltu.

Kokonaisala

12,1 m2

Hinta alk.

13 500 €

Kokonaisala

8,9 m2

Hinta alk.

11 400 €

Kokonaisala

5,2 m2

Hinta alk.

9 200 €

TYYNI -mallisto

Suomalainen saunakulttuuri ja moderni arkkitehtuuri lyövät kättä Ehtan uudessa minimalistisessa saunamallistossa.

Tyyni saunamallisto

Minimalistinen mutta näyttävä CLT:stä valmistettu TYYNI istuu monenlaiseen miljööseen eleettömyytensä ansiosta.

Kysymyksiä ja vastauksia

Suosittelemme kaikille rakennuksillemme pilariperustusta tai maaruuviperustusta. Perustukset kannattaa tehdä huolellisesti routimattomalle alustalle, jolloin perustukset ovat vakaat ja rakennus ei pääse elämään. Saat meiltä perustusten mittapiirroksen, jonka mukaan perustukset on helppo toteuttaa.

Ulkopinnoille minimikäsittely on kosteudelta ja homepilkuilta suojaava väritön suojakäsittely. Kosteina vuodenaikoina suosittelemme käsittelemistä pian toimituksen jälkeen. Suojakäsittelyn voi valita myös lisävarusteena, jolloin se tehdään tehtaalla. Muutoin pintakäsittelyyn pätevät samat ohjeet kuin yleensäkin hirsipintojen käsittelyyn.

Pihasaunojen ja aittojen toimitusaika vaihtelee hieman vuodenajan mukaan. Lähtökohtaisesti toimitusaika on noin seitsemän viikkoa tilausvahvistuksesta. Aikataulussa on hyvä huomioida myös mahdollisen rakennuslupaprosessin kesto. Joitakin mallejamme (varastomallit) on saatavilla myös lyhyemmällä toimitusajalla.

Pihasauna muuttuu tarpeiden mukaan ja pohjaratkaisuja voi muokata monellakin tapaa. Suunnittelussa lähdemme asiakkaan ajatusten, toiveiden ja tarpeiden kuuntelusta. Suunnittelemme niiden mukaan parhaat pohjaratkaisut: ovien, ikkunoiden ja väliseinien paikat ja mahdolliset lisäykset ja poistot.

Kyllä, pihasauna on mahdollista myös sähköistää. Pihasaunoihin on saatavissa hirsiporaukset kaapeleita varten, jotta kaapelit saa vedettyä piiloon eikä tarvitse toteuttaa sähköistystä pintavetoina. Itse sähköasennustyöt tulee sopia esimerkiksi paikallisen sähköasennusliikkeen kanssa.

Myönnämme hirsirungolle kattavan 12 vuoden takuun. Lattian, katon, lauteiden ja sähköasennusten takuu on 2 vuotta. Muille osille on voimassa kunkin valmistajan takuu.

Olemme käyttäneet saunojen suunnitteluun paljon aikaa ja asiantuntemusta. Mallit ovat hioutuneet vuosien kuluessa hyviksi ja toimiviksi. Ymmärrämme kuitenkin, että tarpeet ovat erilaisia ja yksilöllisille muutoksille on tarvetta. Ole yhteydessä, niin katsotaan, mitä voimme tehdä.

Pihasauna tarvitsee tällä hetkellä lähes aina rakennusluvan. Rakennusluvan hakeminen kunnan rakennusvalvonnasta on helppoa ja suoraviivaista. Saunoihin saat meiltä kattavat rakennuslupakuvat ja muut tarvittavat tiedot rakennusluvan hakemiseen.