Saunamökit

Tilavat ja monikäyttöiset saunamökkimme sopivat ja muuntautuvat monenlaisiin tarpeisiin.

Kokonaisala

29,6 m2

Hinta alk.

28 900 €

Kokonaisala

25,0 m2

Hinta alk.

24 400 €

Kokonaisala

19,7 m2

Hinta alk.

22 400 €

Saunamökki välitilalla

Saunamökkimme ovat saatavilla myös löylyhuoneen ja oleskelutilan välisellä katetulla terassilla.

Välitilallisessa saunamökissä löylyhuone on erillään omassa osastossaan, jolloin lämpö ja höyry eivät pääse oleskelutiloihin.

Välitila on saatavilla seuraaviin saunamökkeihin:

Luontokuvaaja Hannu Hutun saunamökkiprojekti

Sauna, syksy ja revontulet! Ihastele erä- ja luontokuvaaja Hannu Hutun upeita kuvia saunamökistä, revontulista ja kauniista Hossan maisemista!

Saunamökki-artikkelit

Saunatuvan asennus, Suomussalmi

Pihasaunan saa kohta rakentaa ilman rakennuslupaa – Mitä se merkitsee käytännössä?

1000012898 (1)

Pakkaspäivien legohaasteessa rakennettiin valtava määrä pihasaunoja

Tunnelmallinen sauna

Vinkkejä saunan joulusiivoukseen

Kysymyksiä ja vastauksia

Suosittelemme kaikille rakennuksillemme pilariperustusta tai maaruuviperustusta. Perustukset kannattaa tehdä huolellisesti routimattomalle alustalle, jolloin perustukset ovat vakaat ja rakennus ei pääse elämään. Saat meiltä perustusten mittapiirroksen, jonka mukaan perustukset on helppo toteuttaa.

Ulkopinnoille minimikäsittely on kosteudelta ja homepilkuilta suojaava väritön suojakäsittely. Kosteina vuodenaikoina suosittelemme käsittelemistä pian toimituksen jälkeen. Suojakäsittelyn voi valita myös lisävarusteena, jolloin se tehdään tehtaalla. Muutoin pintakäsittelyyn pätevät samat ohjeet kuin yleensäkin hirsipintojen käsittelyyn.

Pihasaunojen ja aittojen toimitusaika vaihtelee hieman vuodenajan mukaan. Lähtökohtaisesti toimitusaika on noin seitsemän viikkoa tilausvahvistuksesta. Aikataulussa on hyvä huomioida myös mahdollisen rakennuslupaprosessin kesto. Joitakin mallejamme (varastomallit) on saatavilla myös lyhyemmällä toimitusajalla.

Pihasauna muuttuu tarpeiden mukaan ja pohjaratkaisuja voi muokata monellakin tapaa. Suunnittelussa lähdemme asiakkaan ajatusten, toiveiden ja tarpeiden kuuntelusta. Suunnittelemme niiden mukaan parhaat pohjaratkaisut: ovien, ikkunoiden ja väliseinien paikat ja mahdolliset lisäykset ja poistot.

Kyllä, pihasauna on mahdollista myös sähköistää. Pihasaunoihin on saatavissa hirsiporaukset kaapeleita varten, jotta kaapelit saa vedettyä piiloon eikä tarvitse toteuttaa sähköistystä pintavetoina. Itse sähköasennustyöt tulee sopia esimerkiksi paikallisen sähköasennusliikkeen kanssa.

Myönnämme hirsirungolle kattavan 12 vuoden takuun. Lattian, katon, lauteiden ja sähköasennusten takuu on 2 vuotta. Muille osille on voimassa kunkin valmistajan takuu.

Olemme käyttäneet saunojen suunnitteluun paljon aikaa ja asiantuntemusta. Mallit ovat hioutuneet vuosien kuluessa hyviksi ja toimiviksi. Ymmärrämme kuitenkin, että tarpeet ovat erilaisia ja yksilöllisille muutoksille on tarvetta. Ole yhteydessä, niin katsotaan, mitä voimme tehdä.

Pihasauna tarvitsee tällä hetkellä lähes aina rakennusluvan. Rakennusluvan hakeminen kunnan rakennusvalvonnasta on helppoa ja suoraviivaista. Saunoihin saat meiltä kattavat rakennuslupakuvat ja muut tarvittavat tiedot rakennusluvan hakemiseen.