Saunamökit

Tilavat ja monikäyttöiset saunamökit sopivat ja muuntautuvat monenlaisiin tarpeisiin.

Moderni saunamökki 30

Kokonaisala

29,6 m2

Hinta alk.

28 900 €
Valmis saunamökki 25

Kokonaisala

25,0 m2

Hinta alk.

25 900 €
Pieni saunamökki 20

Kokonaisala

19,7 m2

Hinta alk.

22 400 €

Saunamökki välitilalla

Ehtan monipuoliset saunamökkit ovat saatavilla myös löylyhuoneen ja oleskelutilan välisellä katetulla terassilla.

Välitilallisessa saunamökissä löylyhuone on erillään omassa osastossaan, jolloin lämpö ja höyry eivät pääse oleskelutiloihin.

Välitila on saatavilla seuraaviin saunamökkeihin:

Luontokuvaaja Hannu Hutun saunamökkiprojekti

Sauna, syksy ja revontulet! Ihastele erä- ja luontokuvaaja Hannu Hutun upeita kuvia, joissa pääosassa ovat saunamökit, revontulet ja kauniit Hossan maisemat!

Saunamökki-artikkelit

Kysymyksiä ja vastauksia: saunamökit

Suosittelemme kaikille rakennuksillemme pilariperustusta tai maaruuviperustusta. Perustukset kannattaa tehdä huolellisesti routimattomalle alustalle, jolloin perustukset ovat vakaat ja rakennus ei pääse elämään. Saat meiltä perustusten mittapiirroksen, jonka mukaan perustukset on helppo toteuttaa.

Ulkopinnoille minimikäsittely on kosteudelta ja homepilkuilta suojaava väritön suojakäsittely. Kosteina vuodenaikoina suosittelemme käsittelemistä pian toimituksen jälkeen. Suojakäsittelyn voi valita myös lisävarusteena, jolloin se tehdään tehtaalla. Muutoin pintakäsittelyyn pätevät samat ohjeet kuin yleensäkin hirsipintojen käsittelyyn.

Pihasaunojen ja aittojen toimitusaika vaihtelee hieman vuodenajan mukaan. Lähtökohtaisesti toimitusaika on noin seitsemän viikkoa tilausvahvistuksesta. Aikataulussa on hyvä huomioida myös mahdollisen rakennuslupaprosessin kesto. Joitakin mallejamme (varastomallit) on saatavilla myös lyhyemmällä toimitusajalla.

Pihasauna muuttuu tarpeiden mukaan ja pohjaratkaisuja voi muokata monellakin tapaa. Suunnittelussa lähdemme asiakkaan ajatusten, toiveiden ja tarpeiden kuuntelusta. Suunnittelemme niiden mukaan parhaat pohjaratkaisut: ovien, ikkunoiden ja väliseinien paikat ja mahdolliset lisäykset ja poistot.

Kyllä, pihasauna on mahdollista myös sähköistää. Pihasaunoihin on saatavissa hirsiporaukset kaapeleita varten, jotta kaapelit saa vedettyä piiloon eikä tarvitse toteuttaa sähköistystä pintavetoina. Itse sähköasennustyöt tulee sopia esimerkiksi paikallisen sähköasennusliikkeen kanssa.

Myönnämme hirsirungolle kattavan 12 vuoden takuun. Lattian, katon, lauteiden ja sähköasennusten takuu on 2 vuotta. Muille osille on voimassa kunkin valmistajan takuu.

Olemme käyttäneet saunojen suunnitteluun paljon aikaa ja asiantuntemusta. Mallit ovat hioutuneet vuosien kuluessa hyviksi ja toimiviksi. Ymmärrämme kuitenkin, että tarpeet ovat erilaisia ja yksilöllisille muutoksille on tarvetta. Ole yhteydessä, niin katsotaan, mitä voimme tehdä.

Pihasauna tarvitsee tällä hetkellä lähes aina rakennusluvan. Rakennusluvan hakeminen kunnan rakennusvalvonnasta on helppoa ja suoraviivaista. Saunoihin saat meiltä kattavat rakennuslupakuvat ja muut tarvittavat tiedot rakennusluvan hakemiseen.

Haaveiden saunamökit ovatkin totta

Mistä muusta suomalainen haaveilee kuin pienestä mökistä ja puusaunasta.

Ja hyvä niistä onkin haaveilla, sillä haave tämä on myös mahdollista toteuttaa.

Ehtan saunamökit yhdistävät pienen kotoisan mökin sekä kuluisat kosteat ja lyömättömät löylyt.

Saunamökki muuntuu tarpeesi mukaan

Saunamökit määrittelevät uudelleen koko mökkielämysten käsitteen.

Ne tarjoavat kustannustehokkaassa paketissa aidon mökkikokonaisuuden – jossa yhdistyvät hulppeat saunatilat sekä avarat ja viihtyisät oleskelu- ja yöpymistilat. 

Saunamökit muuntuvat myös tarpeidesi mukaan. Muun muassa pukuhuone-, makuutila- sekä ovien sijainti -ratkaisut ovat monipuoliset.