Parhaita hetkiä – Ehtan tarina

Pieni joukko oli kokoontunut saunan rentouttavaan syleilyyn, etsien taukoa arjen kiireistä. Tämä jaettu hetki oli täynnä naurua, lämpöä, ja syvää yhteyttä – kun joku huokaisi: ”Tämä on yksi elämäni parhaista hetkistä”. Tämän lausahduksen myötä syntyi ehta ajatus: Nämä hetket pitäisi tuoda kaikkien ulottuville.

Ajatuksemme tueksi meillä on käytettävissämme alueelliset saunan rakentamisen perinteet ja ylisukupolvinen kokemus. Ymmärsimme kuitenkin nopeasti, ettei elämän parhaita hetkiä voi myydä eikä ostaa. Tehtävämme onkin asettaa tarjolle mahdollisuus niihin.

Olemme keskittyneet alusta alkaen luomaan asiakasta kunnioittavan ostopolun, jota voi toteuttaa omaan tahtiin. Visiomme mukaan asiakkaan tulisi tuntea jokaisessa vaiheessa, että hänen toiveensa ja tarpeensa ovat etusijalla.

Meillä ei ole myyjiä, he ovat mahdollistajia ja suunnittelijoita. Heidän tehtävänään on varmistaa, että matka kohti parhaita hetkiä on yhtä arvokas kuin päämäärä itse.

Yli 1500 saunan kokemuksemme myötä, olemme löytäneet parhaat tavat suunnitella ja toteuttaa mallistomme rakennukset. Me ymmärrämme, että käyttötarpeet ja tavat vaihtelevat ja siksi mallistoamme voi muokata valitsemalla omiin parhaisiin hetkiin sopivan varustelutason.

Parhaita hetkiä,

Ville Laitila
toimitusjohtaja

Ehta Group

Ehta (Ehta Group Oy) on suomalainen ja vakavarainen perheyritys Keski-Pohjanmaalla Perhossa. Aikaisempia tuotteitamme ovat New Sauna ja Ehtasauna.

Lyömättömät löylyt
Saunoista ja saunomisesta riittää puhetta ja mielipiteitä. Meidän näkemyksemme on se, että vaikka monet yksityiskohdat ovat tärkeitä, saunassa kaikkein tärkeintä on kuitenkin kunnon löylyt. Siksi Ehta on suunniteltu hapekkaiden, kosteiden ja pehmeiden löylyjen ehdoilla.

Ammattiylpeydellä valmistettu
Tuotteemme ovat sananmukaisesti ehtaa tavaraa. Lujaa kotimaista kuusta, joka on liimattu ja höylätty vääntymättömäksi jykeväksi lamellihirreksi. Myös muut rakenteet ja yksityiskohdat on suunniteltu ja rakennettu kestämään sekä aikaa että katsetta.

Huoleton valmistoimitus
Tahdomme, että saunan tai aitan ostaminen on sinulle helppoa ja huoletonta. Siksi toimitamme rakennukset ensisijassa kokonaisena ja valmiina käyttöön. Tarvittaessa autamme rakennusluvassa ja neuvomme perustuksissa.

Yli 1500 hirsirakennuksen kokemus
Ehta ei ole prototyyppi. Hirsi hirreltä, laude lauteelta ja löyly löylyltä yksityiskohdat ovat hioutuneet, lastentaudit on karsittu ja hirsirakennus saanut nykyisen muotonsa.

Ehtan vastuullisen toiminnan kulmakivet

1. Teemme yhdessä
2. Kunnioitamme ympäristöä
3. Olemme paras työpaikka
4. Luomme Suomeen työtä ja toimeentuloa