Asiakkaidemme inspiroivia projekteja

Täydellinen pihasauna saapui!

Odotettu maanantai 21.6.2021 oli epätodellinen euforinen päivä, jonka elin enemmän hetkessä kuin nuoruuden. Tuona mökkielämämme totaalisesti mullistavana aamuna, en vielä täysin uskonut, että sauna oikeasti saapuisi.

Luontokuvaaja Hannu Hutun pihasaunaprojekti​

Sauna, syksy ja revontulet! Ihastele erä- ja luontokuvaaja Hannu Hutun upeita kuvia pihasaunaprojektista, revontulista ja paljon muusta!

Asiakkaidemme kokemuksia

Alla olevat kokemukset ja arvosanat perustuvat kyselyyn, joka on lähetetty kaikille Ehtan asiakkaille. Olemme tähän mennessä saaneet 99 vastausta.
Yleisarvosana
4.8/5
Asiakaspalvelu
4.8/5
Loistava ostos, parhaat löylyt ikinä =)
Näytä lisää
Harri
Yleisarvosana
Asiakaspalvelu
Löylyt hyvät. Jos haluaa hiukan miedommat, onnistuu kun lämpötilan pitää 60-70. tiukemmile 80 jo hyvä. Optoit olivat hyvät. Olemme tyytyväisiä hiukan leveämpiin lauteisiin ja isoon maisemaikkunaan. Nämä muutoket sujuivat helposti. Kokonaisuus loistava.

Syy, miksi en antanut kokonaisuutena viidettä tähteä, johtuu siitä että oli muutama pikku juttu.
Tarkempi tutkistelu osoitti, että siellä täällä sisäpuolella oli muutamia niittejä jäänyt eri paikkoihin ja kiukaan alla ja sisällä olli roskia ja villaa.
Muuten kyllä, peukku teille.
Näytä lisää
Ari Nyman
Yleisarvosana
Asiakaspalvelu
Saunan ostaminen sujui hyvin. Koko hommaa olisi helpottanut suuresti jos kaikki sauna ja siihen tarvittava perustus- ym työ olisi ollut saatavissa samasta paikasta.
Näytä lisää
Tiina Anttalainen
Yleisarvosana
Asiakaspalvelu
Toimitus sovitun mukaisesti. Hyvä palvelu.
Näytä lisää
Minna Vauhkonen
Yleisarvosana
Asiakaspalvelu
Olemme olleet todella tyytyväisiä New Saunaan. Osto ja toimitus sujuivat hyvin ja löylykokemukset ovat olleet erinomaiset niin kesä kuin talvikäytössäki.
Näytä lisää
Aki
Yleisarvosana
Asiakaspalvelu
Koko prosessi hoitui suunnitellusti ja aikataulussa. Myös räätälöidyt ratkaisut ja kuljetuksessa rikkoontunut saunan lasi hoidettiin kuntoon esimerkillisen ripeästi kesälomakaudesta huolimatta. Vahva suositus tästä toimittajasta!
Näytä lisää
Toni
Yleisarvosana
Asiakaspalvelu
Kaikki toimi loistavasti myynnistä toimitukseen, suosittelen!
Näytä lisää
Riku
Yleisarvosana
Asiakaspalvelu
Meille tuli 16 m2 sauna osatoimituksena. Tässä arviomme:Tuotteen ostaminen oli ajankohtaista juuri silloin, kun kysyntä oli vilkasta keväällä. Tästä syystä toimitusaika venyi pidemmälle syksyyn kuin alunperin ajattelimme.Toimituksessa esivalmistelu oli erinomaista. Puu oli mittatarkkaa ja asennuksessa ei tarvittu työkaluja. Puutteita: – kiukaan suojakuori oli vahingoittunut kuljetuksessa; tilalle saatiin uusi nopeasti. – toimitettu tuvan kattopaneli oli ilman päätypontteja; tilalle saatiin uusi panelipaketti nopeasti paikalliselta puutavaratoimittajalta. – pari kierretankoa puuttui; puuttuneet tangot toimitettiin uusien paneelien kanssa. – toimituksessa työselitys määritteli täsmälleen millaisia nauloja piti tulla ja kun naulapyssyt oli jo hankittu, niin määriteltyä naulatyyppiä ei ollutkaan.Saunan löylyt ovat parhaat ja se lämpeää nopeasti.Kokonaisarvosana saunalle täydet viisi tähteä. Ikkunat, ovet ja lauteet, kaikki laadukkaita materiaaleja. Moderni ulkonäkö.Täydellinen toimitus oli ratkaiseva asia, josta syystä NewSauna voitti vertailumme. Kilpailijat taas sanoivat, että osia voi itse hankkia paikallisista rautakaupoista, joka olisi ollut työlästä.Kehitettävää voisi löytyä toimituksen pakkaamisesta: hirret eivät olleet numerojärjestyksessä, joten pinot piti purkaa kokonaisuudessaan ennen aloitusta. Onneksi ei satanut. Saunan lattian lämpökäsitelty puumäärä riitti hyvin, mutta jos olisi ollut yksi ylimääräinen lauta, ei lattiaan olisi tarvinnut tehdä yhtään jatkosta.Kokosimme saunan omin voimin kahdestaan ja runko nousi kahdessa viikossa etätöiden ohella. Ensimmäiset löylyt otettiin uudenvuodenaattona!Voimme suositella!
Näytä lisää
Kirsi ja Henrik
Yleisarvosana
Asiakaspalvelu
Laadukas ja tyylikäs sauna, jossa on hyvä koko perheen rentoutua ❤️
Näytä lisää
Elina L.
Yleisarvosana
Asiakaspalvelu