Asiakkaidemme inspiroivia projekteja

Täydellinen pihasauna saapui!

Odotettu maanantai 21.6.2021 oli epätodellinen euforinen päivä, jonka elin enemmän hetkessä kuin nuoruuden. Tuona mökkielämämme totaalisesti mullistavana aamuna, en vielä täysin uskonut, että sauna oikeasti saapuisi.

Luontokuvaaja Hannu Hutun pihasaunaprojekti​

Sauna, syksy ja revontulet! Ihastele erä- ja luontokuvaaja Hannu Hutun upeita kuvia pihasaunaprojektista, revontulista ja paljon muusta!

Asiakkaidemme kokemuksia

Asukkaat Kuutio pihasaunan edessä

Kaisu ja Ari Erkkilän kokemuksia Ehtan pihasaunasta

Vihta M pihasaunan vaalea pukuhuone ja asukkaat

Satu ja Erkki Herttelin kokemuksia Ehtan pihasaunasta

Alla olevat kokemukset ja arvosanat perustuvat kyselyyn, joka on lähetetty kaikille Ehtan asiakkaille.

Sauna vastasi odotustamme ja on ollut ahkerassa käytössä saapumisesta lähtien. Ainut miinus tulee siitä että ikkuna saisi olla hirren verran ylempänä, niin näkisi ylälauteella istuessa kunnolla ulos.
Näytä lisää
Petri
Yleisarvosana
Asiakaspalvelu
Olemme nauttineet New Saunamme löylyistä tyytyväisinä jo useamman vuoden. Sauna istuu maisemaan, järven rannalle, kuin nakutettu. Itse asiassa paljon paremmin kuin entinen, 60-luvun sauna, joka purettiin pois. Rakensimme saunan eteen huljakan terassin, johon mahtuu vilvoittelemaan isompikin joukko.Sauna on lisännyt mökillä olon mukavuutta kovasti, sillä saunatuvan saa hyvin nopeasti lämpimäksi kylmilläkin säillä. Vapaa-ajan asunnollamme on ainoastaan aurinkosähkö, ja saunalla on oma, pieni aurinkopaneeli ja akku valaistusta varten.Koko saunaprosessi sujui hienosti tilauksesta toimitukseen asti. Saunarakennuksen kuljetus alkuun hieman arvelutti, koska mökkitiemme on hyvin kapea ja mutkainen hiekkatie. Hyvin sauna kuitenkin perille saatiin ja nostettua perustuksille!Saunamme on kestänyt hyvin tuulet ja tuiskut ilman suurempia huoltotoimenpiteitä, toki perushuolenpidolla. Mukava on aina sydäntalven jälkeen lähteä mökille saunaan!
Näytä lisää
Jaana Wikgren
Yleisarvosana
Asiakaspalvelu
Newsaunalta löytyi pitkään haaveilemamme pihasauna. Omat toiveet voitiin toteuttaa ja olemme kokonaisuuteen tyytyväisiä. Toimituksessa tullut takka tuvan puolella lämmittää niin kovasti, ettei sitä voi käyttää tunnelman luojana eikä kesällä. Nopeasti kyllä tuo lämpöä talvella.
Näytä lisää
KM
Yleisarvosana
Asiakaspalvelu
Miinusta annan saunan talvikäytöstä. Saunasta olisi parempi olla käynti suoraan ulos. Nyt kylmillä keleillä oleskeluhuone kostuu melko paljon kun saunasta tulee jäähylle. Tietenkin asiaa helpottaa kun kamiinassa pitää tulia.
Näytä lisää
Sami Kolari
Yleisarvosana
Asiakaspalvelu
Yhteistyö sujui mutkattomasti. Hannan kanssa oli mukava hoitaa kaikki hankintaan liittyvät asiat. Kysymyksiin sai selkeät vastaukset ja toimitus tapahtui ajallaan. Sauna on ahkerassa käytössä ja löylyt ovat erinomaiset!
Näytä lisää
Mikko
Yleisarvosana
Asiakaspalvelu
Kaikki sujui ostoprosessissa hienosti! Toimituksessa oli valitettavasti väärä lasi laitettu paikalle ja uuden oikean peililasin toimitus kesti noin vuoden. Tämä oli melkoinen miinus muuten niin loistavassa toiminnassa.
Näytä lisää
Juice
Yleisarvosana
Asiakaspalvelu
Prosessi meni hyvin ja kuten sovittiin. Meillä on pieni tila tuijien välissä mihin Hanna sai suunniteltua meille täydellisen saunan eli suoraan ei “seiska”-sauna mahtunut. Oven ja ikkunoiden suunnat sekä mitat olivat kohdillaan. Kuljetus hoidettiin ammattitaidolla eikä tilaa liikaa ollut mutta hyvin osui pilareiden päälle. Sauna ollut meillä lokakuusta 2019 ja ovet ja ikkunat toimii kuten uutena, ei nitku eikä nitise eikä mitään moitittavaa. Sauna lämpiää 2-3 viikossa ja tyytyväisiä ollaan. Harvia pro 20 lämpiää nopeasti. Meillä pesut hoidetaan sisällä eli ei otettu piippuvesisäiliötä mutta senhän voi laittaa myöhemminkin. Laitoin piippukivikorin johon menee noin 20 kg lisäkiviä eli näin saa piipusta lämmön talteen. Parasta on happekkaat löylyt, loimuava tuli ja se kun oven aukaisee on heti ulkona. Oli sitten myrsky tai 30 pakkasta. Meillä pihasaunan vieressä on vilpola ja grillauspaikka. Ei tarvitse kesämökkiä.
Näytä lisää
Marko
Yleisarvosana
Asiakaspalvelu
Hyvä sauna, harmi ettei ostettu isompaa mallia, olisi puku-/makuutilat olleet tilavammat
Näytä lisää
Jarkko Keskitalo
Yleisarvosana
Asiakaspalvelu
Sauna tuli rantasaunaksi ja on ollut juuri sellainen kuin toivottiin. Muutama pieni reklamaatio mm. puuttuvista osista ja oven valmistusvirheestä hoidettiin newsaunan toimesta myös ripeästi.
Näytä lisää
Aleksi
Yleisarvosana
Asiakaspalvelu