16.12.2019

Edullisemmin ja laadukkaammin!

NEW SAUNAn perustamisesta lähtien tärkeimpänä tavoitteena on ollut valmistaa moderneja pihasaunoja markkinahintoja edullisemmin ja laadukkaammin. Olemme osoittaneet, että asetettu tavoite on mahdollista saavuttaa asiakasta kuuntelevalla ja päämäärätietoisella työllä. Vuoden 2018 menetimme vain muutaman asiakkaan muille toimittajille (mukaanlaskien ne tapaukset, joissa meillä oli tarjota sopiva toimitussisältö).

Onnistumisen edellytyksenä on ollut huolellinen pohdinta asioista, jotka pihasaunassa ja pihasaunaprojektissa parantavat saunomis- ja saunanhankintakokemusta. Niihin ja vain niihin olemme pyrkineet keskittymään. 

Ensimmäinen asia jota halusimme välttää on markkinointikustannusten lisääminen saunan hintaan. Jätimme ostamatta näyttävät banderollit, kiiltäväkantiset katalogit ja etusivumainokset. Emme myöskään perustaneet kiinteää toimipistettä valtateiden risteymään, emmekä lähteneet käyttämään rahaa messutapahtumien järjestämiseen. Haluamme käyttää aikamme pihasaunasta haaveilevan ostajan yksilölliseen palvelemiseen – ilman ostopakkoa.

NEW SAUNAn saunamallisto on nähtävillä vuoden jokaisena päivänä Espoon Marketanpuistossa (kts. http://newsauna.fi.upcloud.diginatiivi.fi/single-post/pihasauna-esittely) sekä netissä (http://newsauna.fi.upcloud.diginatiivi.fi/pihasaunat). Palvelumme myös mielellään henkilökohtaisesti sinua (http://newsauna.fi.upcloud.diginatiivi.fi/yhteystiedot)

Toinen asia johon olemme panostaneet on laadukkaat materiaalivalinnat. NEW SAUNAn pihasaunat valmistetaan jykevästä vähintään 88mm paksusta lamellihirrestä. Valittu hirsi on arvokkaampi kuin yleisesti käytetty kapeampi höylähirsi, mutta uskomme  että se on huomattavasti parempi vaihtoehto kuin kepeämmät vaihtoehdot. Lamellihirren rakenne varmistaa, etteivät hirret vääntyile, ovien säätötarpeet ovat vähäisiä ja pihasaunan lämmöneristyskyky on parempi. Niin, ja kyllähän pihasauna näyttääkin paremmalta kun siinä on kunnon hirret.

NEW SAUNAn pihasaunan nurkasta löytyy myös  saunan rakentamisen pioneeri ja laadun tae – Harvian kiuas. Myös muut käytetyt materiaalit kuten ikkunat, ovet, piiput ja takat on valittu niin, että korkea laatu on taattu. Uskomme, että laadukkaat materiaalit johtavat tyytyväisiin saunan käyttäjiin, vähäisempiin reklamaatiokustannuksiin ja positiivisen saunakokemuksen jakamiseen.

Jaa somessa