9.11.2022

Ehta Group Oy ja Newsauna Oy yhdistyivät Suomen merkittävimmäksi löylyvalmiiden pihasaunojen toimittajaksi

Ehta Group Oy ja NewSauna Oy ovat yhdistyneet yhdeksi yhtiöksi 30.11.2022 kun NewSauna Oy sulautui Ehta Group Oy:öön.

Sulautumisen jälkeinen Ehta Group Oy on Suomen johtava löylyvalmiiden pihasaunojen toimittaja. Yhdistymisen taustalla on pitkäaikainen ja tiivis yhtiöiden välinen yhteistyö sekä halu palvella suomalaisia saunan ystäviä entistä paremmin. New Saunat on alusta asti valmistettu Ehta Groupin tehtaalla Perhossa.

”Yhdessä olemme vahvempia ja fuusio mahdollistaa kannattavan kasvun. On merkityksellistä, että voimme tarjota myös tulevaisuudessa yhä useammalle työtä ja toimeentuloa – erityisesti Perhossa ja Keski-Pohjanmaalla”, toteaa toimitusjohtaja Henri Humalajoki

”Tämä fuusiojärjestely on ollut äärimmäisen innostava projekti. Harvoin kokee yhtä voimakkaasti, että kaikki osapuolet voittavat. Tämä koskee niin asiakkaita, yhteistyökumppaneita kuin työntekijöitä.”, täydentää hallituksen puheenjohtaja Jarkko Sivula.

Ehta Group Oy valmistaa laadukkaita hirsisaunoja, jotka kuljetetaan yleensä kokonaisena asiakkaalle. Yhtiö omistaa New Sauna, Ehtasauna ja Tyyni Sauna -pihasaunamallistot, joista löytyy useita saunamalleja erilaisiin asiakastarpeisiin.

Lisätietoja sulautumiseen liittyen:

Ville Laitila
Toimitusjohtaja 30.12.2022 alkaen
045 678 6785

Jaa somessa