28.10.2022

Ehtasauna on edullinen laatusauna

Ehtasauna on markkinahintoja edullisempi laatusauna. Tämä on mahdollista tehokkaan tuotannon, järkevän malliston ja kustannustehokkaan myynnin ansiosta. Saunojemme vertailunkestävät hinnat löydät selkeästi verkkosivuilta.

1. Tehokas tuotanto

Tuotantomme on viritetty tehokkaaksi. Tehokkuus perustuu osaaviin ja ahkeriin saunanrakentajiin ja hioutuneisiin tuontantomenetelmiin. Olemme erikoistuneet valmiina toimitettaviin pihasaunoihin ja optimoineet tuotannon sen mukaiseksi. Olemme valmistaneet hirsisaunoja yli 20 vuotta. Jatkuvan kehittämisen ansiosta sekä yrityksen ja erehdyksen kautta tuotantomme on hioutunut nopeaksi, sujuvaksi ja tehokkaaksi. 

2. Fiksu mallisto

Mallistomme on fiksusti mietitty. Olemme huolella suunnitelleet ja valinneet saunamallit, jotka ovat käytettävyydeltään huippuluokkaa, mutta myös edullisia valmistaa ja kuljettaa. Rajattu valikoima tuo tehokkuutta tuotantoon, kun saunat voidaan valmistaa sarjatuotantona. Ehtasaunat eivät tarvitse leveää kuljetusta, minkä ansiosta rahtikulut saadaan pidettyä kohtuullisina.

3. Kustannustehokas myynti

Ehtasaunat myydään suoraan tehtaalta ilman välikäsiä. Meillä ei ole elätettävänä raskasta myyntiorganisaatiota. Markkinoimme kustannustehokkaasti ja nykyaikaisesti netissä ja annamme saunojen ja tyytyväisten asiakkaiden puhua puolestaan.

Ehtasaunan pihasaunamallisto

Please select listing to show.
Jaa somessa