12.5.2023

Etsimme pihasaunojen myyjää/hankepäällikköä!

Etsimme pihasaunojen myyjää/hankepäällikköä ajalle 1.8.2023-31.7.2024. Tehtävässä yhdistyvät vakiintuneen pihasaunamalliston myynti ja uuden Tyyni -pihasaunamalliston kehittämishankkeen vetäminen.

Ehtasauna on laadukas hirsinen pihasauna, jossa on lyömättömän hyvät löylyt. Ehtasaunojen myyjänä vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin, selvität heidän toiveensa ja tarpeensa, lasket tarjouksia ja solmit pihasaunakauppoja.

Tyyni Sauna on Ehta Groupin ja palkitun arkkitehdin Piotr Gniewekin yhteistyössä kehittämä pihasaunamallisto. Malliston ensimmäiset pilottisaunat ovat valmistuneet. Hankepäällikkönä pääset toteuttamaan Tyyni saunan tarinan kanssamme.  
Hankepäällikön vastuulle kuuluu malliston markkinointi ja myynti sekä kotimaassa että vientimarkkinoilla.

Tehtävässä onnistumista edesauttaa hyvä kielitaito sekä ymmärrys rakentamisesta. Tärkeintä on kuitenkin positiivinen ja asiakaslähteinen asenne sekä näytöt toimeenpanokyvystä. Kyky itsenäiseen työn tekoon on edellytys tässä työtehtävässä.

Haluamme löytää parhaan mahdollisen tavan motivoida ja sitouttaa sinut tehtävään. Työnkuva muokataan yhdessä sopivaksi. Pestiä voi hoitaa menestyksekkäästi etelässä tai pohjoisessa. Tärkeää on, että olemme yhdessä kirjoittamassa suomalaista saunahistoriaa. 

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä viimeistään 21.5.2023. Täytämme työpaikan heti sopivan henkilön löydyttyä

Ville Laitila, toimitusjohtaja
ville@ehtagroup.fi, 045 6786785

Jaa somessa