1.6.2022

Haemme hankepäällikköä uudelle saunamallistolle

Kun pelkistetty arkkitehtuuri, uudet massiivipuumateriaalit ja saunojen rakentamisen osaaminen lyövät kättä, syntyy jotain kiinnostavaa. Syntyy Tyyni Sauna.

Tyyni Sauna on New Saunan, Ehta Groupin ja palkitun arkkitehdin Piotr Gniewekin yhteistyössä kehittämä pihasaunamallisto. Malliston ensimmäiset pilottisaunat ovat valmistuneet. Nyt kaipaamme Hankepäällikköä toteuttamaan Tyyni saunan tarinan kanssamme.  

Hankepäällikön vastuulle kuuluu malliston markkinointi ja myynti, sekä yhdessä valmistuksen osaajien kanssa valmistusketjun kehittämisen. Lisäksi tehtävässä pääsee toimimaan yhteistyössä kansainvälisen suunnittelutiimin kanssa.

Tehtävässä onnistumista edesauttaa kokemus rakentamisesta tai rakennusalasta. Tärkeintä on kuitenkin positiivinen ja asiakaslähteinen asenne sekä näytöt toimeenpanokyvystä. Kyky itsenäiseen työn tekoon on edellytys tässä työtehtävässä.

Alkuvaiheessa malliston parissa työskentely ei vaadi täyttä työpanosta. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään täysiaikaisesti saunojen parissa, se on mahdollista osallistumalla muiden saunamalliemme myyntiin.

Haluamme löytää parhaan mahdollisen tavan motivoida ja sitouttaa sinut Tyyni malliston edistämiseen. Voit työskennellä yrittäjäpohjalta tai työntekijänä. Etelässä tai pohjoisessa. Tärkeää on, että olemme yhdessä kirjoittamassa suomalaista saunahistoriaa. 

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Tuomas Humalajokeen tuomas@newsauna.fi.upcloud.diginatiivi.fi.

Jaa somessa