15.12.2019

Matkalla täydelliseen pihasaunaan. Sinäkin?

Tervehdys! 

Ensimmäinen NEW SAUNA -blogin kirjoitus edessä Ajattelin tässä postauksessa kertoa millaisen perustuksen päälle NEW SAUNA -mallisto on nostettu. Kommentteja, mielipiteitä ja kritiikkiä otetaan mielellään vastaan. 

“Intohimosta täydelliseen saunaan” valikoitui NEW SAUNA -malliston tieviitaksi. Tämä tieviitta tai slogan on perujaan intohimosta, jolla saunamalliston valmistus- ja yhteistyökumppani Hirsituote Humalajoki Oy* on 15 vuoden ajan valmistanut hirsirakennuksia ja valmissaunoja. Tuota intohimoa haluamme jalostaa niin, että mahdollisimman moni saunaprojekti tulee päätymään täydelliseen saunakokemukseen.

Muttei se niin helppoa, arjessa ja kiireessä hyvät ajatukset sattuu toisinaan unohtumaan. Laadimmekin itsellemme “huoneentaulun”, jossa avataan tekemisemme  perusta:

  • Kokemuksen ja osaamisen hyödyntäminen. NEW SAUNAt valmistetaan yli tuhannen valmissaunan kokemuksella, moderneissa tuotantotiloissa sisällä. 
  • Selkeä ja moderni tyyli. Kuhunkin saunamalliin tuodaan elementtejä, joita muuttamalla saunoista voidaan tehdä asiakastoiveiden mukaisia.
  • Tinkimätön laatu. Saunat valmistetaan parhaista materiaaleista, laadusta tinkimättä. Saunamalliston hirret ovat jykevää 88mm lamellihirttä ja saunat varustetaan kotimaisella Harvian kiukaalla.
  • Helppous. Saunat toimitetaan koottuna, täysin varusteltuna ja saunan ostajasta välitetään koko projektin ajan. Hinnat sisältävät täysin varustellun saunan, konstailematta. 
  • Markkinahintoja selvästi edullisempi. Päätimme tehdä valmissaunamallistosta selvästi markkinahintoja edullisemman työskentelemällä niin alihankinta-, valmistus- ja myyntikustannusten kanssa.
Jaa somessa