16.12.2019

Pihasaunaesittely!

Kevät ja kesä ovat pihasaunojen kulta-aikaa. Lämpimät päivät ja yrityksen pieni tunnettuuden lisäys ovat tuoneet mukavan piikin pihasaunakyselyihin. Mutta ei huolta, vielä ehditään tekemään sinun pihasaunasi Juhannukseksi .

NEW SAUNAn aina avoinna oleva pihasaunanäyttely sijaitsee Marketanpuistossa Espoossa. Siellä kannattaa käydä tutustumassa Sauna 7 ja Sauna 16 malleihin. Saunorakennuksissa on isot ikkunat niin niiden kautta pihasaunojen tunnelmaa pääsee hyvin aistimaan. Tulemme myös mielellämme esittelemään saunoja. Varaa oma esittelyaikasi täältä.

Marketanpuistossa on mainio mahdollisuus järjestää piknikretki saunoihin tutustumisen yhteydessä. Alueella on runsaasti nähtävää. Kannattaa tutustua www.marketanpuisto.fi

Kevään ja kesän aikana tulemme järjestämään säännöllisen epäsäännöllisesti yleisiä pihasaunaesittelyjä Marketanpuistossa. Niistä saa tietoa Facebook -tililtämme www.facebook.com/newsauna.fi ja nettisivuiltamme www.newsauna.fi.

Haluamme mahdollistaa toisenkinlaisen ostokokemuksen tarjoamalla mahdollisuutta kokea NEW SAUNAn löylyt saunan lauteilta. Ilmaiseksi. Ilman ostopakkoa ja -painostusta. Rehellisesti on sanottava, että kylmään pihasaunaan tutustuminen on kuin uuden puvun ostaminen ilman kokeilua. Ota yhteyttä ja sovitellaan sinulle sopiva ajankohta kokea pihasaunan löylyt. 

Pihapiirissä oleva Sauna 24 sijaitsee Länsi-Uudellamaalla Inkoossa.

Jaa somessa