16.12.2019

Pihasaunojen esittely – NEW SAUNA

NEW SAUNA esittelysaunat on saatu valmiiksi ja toimitettua perille väliaikaisiin koteihinsa. Esittelysaunat sijaitsevat Espoossa ja Inkoossa, tässä blogipostauksessa esittelemme Espoossa sijaitsevat esittelysaunat. 

Saunat sijaitsevat Espoon Järvenperässä, Marketanpuistossa, joka on piha- ja puistorakentamisen näyttelypuisto. Alue on seitsemän hehtaarin suuruinen. Vierssä on puutarhaoppilaitos, jonka kautta aluetta ylläpidetään. Puistossa on mukana yli 110 näytteilleasettajaa, leikkivälineistä, kivirakenteisiin ja aina saunoihin saakka. Puistosta löytyy runsaasti nähtävää, tehtävää ja mainioita paikkoja nauttia piknikkiä isommallakin porukalla.

Puistosta löytyy NEW SAUNAn pieni hirsisauna – Sauna 7 ja moderni pihasauna – Sauna 16. Sauna 7 on varustettu moderneilla lankkulauteilla ja värimaailma on vaalea. Sauna 16:sta sisältä löytyy tyylikkäät haapapelkkalauteet ja kontrastia tuo saunan tumma väritys. Saunoja on sisustettu Jokipiin Pellava ja Rentosauna -tuotteilla. 

Puistoalueelle on vapaa pääsy. Mikäli haluat tutustua saunoihin tarkemmin, otathan yhteyttä, niin tulemme avaamaan ovet. Kevään aikana tarkoitus jättää saunojen avaimet alueen hoitajille ja muutoinkin viimeistellä kovaa vauhtia vihertyvä esittelyalue

Puisto löytyy Espoosta kehä 3:n vierestä, osoitteessa Pehtorinkuja 3, 02940 Espoo. NEW SAUNA -esittelyalue löytyy helposti paikan päältä, mutta alueeseen voi tutustua etukäteen http://www.marketanpuisto.fi/kartta/ 

Jaa somessa