pihasaunan lauteet
28.3.2020

Design lauteet pihasaunaan

New Saunan pihasaunamallisto täydentyy kevään 2020 aikana erittäin korkealaatuisilla Mestaripuusepän design lauteilla. Nämä lauteet viimeistelevät pihasaunan löylyhuoneen näyttävyyden sekä takaavat laadun tunteen jokaiseen istahdukseen saunan lauteille.

Visiomme on ollut ‘täydellisen pihasaunan valmistaminen‘. Vision täyttyminen edellyttää monen muun asian lisäksi innostavaa laudevalikoimaa. Tällä hetkellä laudevaihtoehtoina on ollut moderni lankkulaude sekä tyylikäs haapapelkkalaude. Nyt tuo valikoima täydentyy puusepän tekemillä, korkealaatuisilla massiivipuulauteilla.

Videolla Mestaripuuseppä Eetu Tingander kertoo New Saunan pihasaunamallistolle räätälöidystä massiivipuuvalmisteisista design lauteista.

Eetu Tingander on puuseppämestari ja yrittäjä Mestaripuuseppä Tingander Oy:ssä. Eetu kertoo, että heidän tekemisessä panostetaan erityisesti huolelliseen lauteen suunnitteluun, sommitteluun ja visuaalisuuteen. Lauteet mallinnetaan 3D mallinnusohjelmassa ennen toteutusta, niin että lauteiden toteutuksesta saadaan mahdollisimman näyttävä kokonaisuus.

Yhteistyöstä New Saunan kanssa Eetu toteaa yritysten toiminta-ajatuksen olevan kovin samanlainen eli panostetaaan asioihin, joilla on aidosti merkitystä asiakkaalle. Muotoilun, rakenteiden ja tunnelman osalta on haettu sopiva yhdistelmä perinteitä ja modernia toteutusta.

Esimerkkilauteet eivät kaikilta osin vastaa lopputulosta.

Lauteet valmistetaan lämpökäsitellystä haavasta tai vaihtoehtoisesti yksilöllisesti voit valita sinulle mieluisen laudemateriaalin. Kevään 2020 aikana Mestaripuusepän lauteet tulevat näytille Espoon Marketanpuiston esittelysaunaan. Tervetuloa tutustumaan.

Mikäli kiinnostuit lauteista ja haluaisit kuulla niistä lisää, ota yhteyttä täältä tai tutustu Mestaripuusepän tuotteisiin täältä. Päivitämme kevään aikana lisätietoja Mestaripuusepän lauteista.

Jaa somessa