27.12.2019

Neljä poimintaa miksi hankkia pihasauna!

Jokainen pihasauna projekti on omannäköisensä, niin myös syyt pihasaunan hankkimiseen. Tähän blogipostaukseen on koottu neljä poimintaa New Sauna asiakkaiden erilaisista tarpeista. Blogipostauksen kuvissa asikkaille toimitettuja Sauna 16 – pihasaunoja.

Elämyksiä arkeen

Tyypillinen arki pyörii työpaikan, kodin ja kaupan välillä. Päivät ja viikot kuluvat ilman että rentouttavia irtaantumisia arjen rutiineista löytyy. Moni on kokenut että oman kodin pihalla oleva pihasauna tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vetäytyä hetkeksi omaan rauhaan tai vaihtoehtoisesti nauttia ikimuistoisia hetkiä ystävien kanssa vaikkapa treenien jälkeen.

Maailman parhaat löylyt

On saunoja ja saunoja. New Saunan pihasaunan löylyhuone on suunniteltu saunomista varten. Lämmön lähteenä on suomalainen puukiuas Harvialta. Riittävään ilmanvaihtoon on kiinnitetty erityinen huomio tehden lattian ja seinän väliin ilmarako sekä lisäämällä tarvittavat ilmanvaihtoräppänät. Puukiuas, ilmanvaihto ja riittävä tila varmistavat parhaat mahdolliset löylyt.

Sisätilat tehokäyttöön

Tällä hetkellä trendinä on hyöty käyttää kaikki sisätilat. Tällöin eteen saattaa tulla ajatus sisäsaunasta luopumisesta ja sen sijaan rakentaa pihasauna. Vaikka Suomessa osataan rakentaa sisäsauna, niin sellaisen lämmön ja kosteuden lähteen vieminen erillisen ulkorakennukseen ei varmasti lyhennä talon käyttöikää.

Pihasaunan hankkimisen helppous

Ensimmäisenä pihasaunayrityksenä New Sauna on kehittänyt pihasaunapaketin, jossa käyttövalmiin saunan lisäksi toimitetaan perustukset kiinteään hintaan ympäri Suomen. Toteutumma perustukset maaruuvitoteutuksena jolloin vältytään pihan kaivamiselta ja suurelta summalta rahaa.

Jaa somessa