Newsauna + Ehtasauna
4.4.2024

New Sauna + Ehtasauna = Ehta

New Sauna Oy ja Ehta Group Oy yhdistyivät vuoden 2022 lopussa. Tämän jälkeen olemme kehittäneet mallistoa, tuotantoa ja asiakaspalvelua yhdessä. Hiljattain olemme yhdistäneet kummatkin brändimme Ehta brändin alle. Laajemman malliston lisäksi olemme kehittäneet muitakin osa-alueita. Lue alta mikä on muuttunut.

Entistä laajempi mallisto

Olemme laajentaneet saunamallistomme kattamaan vieläkin monipuolisemmin erilaisia tarpeita ja toiveita. Uusi mallistomme tarjoaa vaihtoehtoja niin pieneen kuin suureenkin pihaan. Rauha, aitous ja läsnäolo ovat parhaiden hetkien ainesosia. Niinpä olemme suunnitelleet tiloja, jotka toimivat näiden hetkien näyttämönä – paikkoja, joissa parhaat hetket voivat puhjeta esiin spontaanisti ja luonnollisesti.

Uusi Ehta brändi

Ehta brändinä heijastaa sukupolvien saunaperinteitä, ihmislähtöistä asiakaspalvelua ja kotimaista laatua. Olemme luoneet asiakaskeskeisen polun, jossa jokainen vaihe on suunniteltu toiveidesi mukaan. Myyjämme ovat mahdollistajia ja suunnittelijoita, jotka auttavat sinua löytämään juuri oikean saunan elämäsi hetkiin. Asiakaslupauksemme onkin “Parhaita hetkiä”.

Uusi aittamallisto

Uusi aittamallistomme tarjoaa monikäyttöisiä tiloja, jotka ovat paljon enemmän kuin vain vierasmajoja. Ne ovat suunniteltu tarjoamaan kaunis ja rauhallinen pakopaikka arjen kiireiltä, tarjoten täydellisen yhdistelmän perinteistä viehätystä ja modernia mukavuutta. Kunkin aitan muotoilussa on huomioitu suomalaisen luonnon kauneus ja harmonia, luoden tiloja, jotka toimivat parhaiden hetkien näyttämönä – paikkoja, joissa läsnäolo ja aitous ovat etusijalla.

Kattavammat optiot

Tarpeet ja toiveet voivat vaihdella suuresti ja siksi olemme kehittäneet kattavan valikoiman optioita, jotka mahdollistavat sinun muokata pihasaunasi tai aittasi niin, että se sopii juuri sinun elämäntilanteeseen ja tarpeisiisi. Tarjoamme laajan kirjon mukauttamisvaihtoehtoja – alkaen varaavasta takasta ja kylpyhuonetiloista, kuten WC:stä ja suihkusta, aina harjakattoon ja talvivarusteluun saakka.

Vaivattomat varastomallit

Välillä parhaat hetket ei voi odottaa. Siksi olemme kehittäneet vaivattomat varastomallit, jotka ovat nopeasti toimitettavissa suoraan asiakkaillemme. Rajoitetulla muunneltavuudella mahdollistetaan entistä edullisemmat hinnat ja nopeammat toimitusajat.

Entistäkin vankempi 90mm lamellihirsi

Olemme päivittäneet saunojemme rakennemateriaalin vieläkin vankemmaksi. 90mm lamellihirsi ei vääntyile ja kestää kauniina vuodesta toiseen. Ja jos on tarvetta paksummalle hirrelle esimerkiksi talvikäyttöön, meiltä löytyy valinnaisena myös 135 mm hirsivahvuus.

Uudistetut verkkosivut

Uudistimme myös verkkosivumme vastaamaan uutta brändi-ilmettämme ja tarjoamaan entistä paremman käyttäjäkokemuksen. Uusilla sivuillamme löydät kattavat tiedot saunamallistostamme, optioista ja lisävarusteista. Sivuston selkeä rakenne ja visuaalinen ilme tekevät unelmiesi saunan suunnittelusta ja tilaamisesta helppoa ja nautinnollista.

Parhaita hetkiä – Ehta

Jaa somessa