PIhasauna voidaan toimittaa perustuksilla
31.1.2020

Pihasaunaperustukset kätevästi kiinteään hintaan!

Marraskuussa 2019 julkaisimme yhteistyön Stopdigging -yrityksen kanssa tarkoituksena tuoda markkinoille ainutlaatuinen yhteistyömalli, jossa pihasauna voidaan toimittaa perustusten kanssa kilpailukykyisesti ja kiinteällä hinnalla lähes ympäri Suomen. Uusi toimintamalli otettiin erittäin hyvin vastaan ja nyt talven aikana pihasaunoja onkin toimitettava mukava määrä perustusten kanssa.

https://www.instagram.com/p/B5pXhCuBtdh/

“Työn suorittavat valtuutetut asentajat kaikkialla Suomessa. Ennen maaruuvien asennusta esiporaamme reiän maahan turvallisen ja tarkan asennuksen varmistamiseksi. Pienet kivet siirtyvät porauksen ansiosta pois tieltä ja jopa halkaisijaltaan 30 cm:n kokoiset kivet hajoavat. Jos osumme kallioperään, poraamme siihen asti ja asennamme sinne piikkejä normaalikäytännön mukaisesti. Maaruuvit voidaan asentaa pystyasentoon minne tahansa, mihin normaalisti upotetaan betonivalu tai asennetaan betonielementti.” esittelee Stopdigging konseptiaan.

New Saunan pihasauna perustuksilla -paketin kautta perustukset voidaaan toimittaa kiinteään hintaan lähes ympäri Suomen*. Huokean hinnan ja käytönnöllisuuden lisäksi annamme perustustyölle toteutustakuun. Mikäli perustusta ei voida toteuttaa, et myöskään joudu maksamaan perustustyöstä. Kullekin pihasaunamalleille on suunniteltu yhteistyössä perustusammattilaisten jykevä ja toimiva perustusratkaisu.

PIhasaunojen perustukset voidaan toteuttaa kätevästi ja kustannustehokkaasti maaruuviperustuksena. Tustustu.
Kuvassa Sauna 16 harkkoperustustuksella

Pihasauna perustuksilla -paketti sisältää perustusten osalta kohdekulut, maaperän kantavuustestauksen, mittaukset ja merkinnät sekä maaruuvit ja niiden asennuksen. Käytämme lähtökohtaisesti 76 x 1200 mm vahvuisia maaruuveja. Mikäli maaperä vaatii voimme käyttää myös 76 x 1600 mm maaruuveja. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

  • Sauna 7 – 1 300 Eur + kohdekulut
  • Sauna 10 – 1 800 Eur + kohdekulut
  • Sauna 16 – 2 200 Eur + kohdekulut
  • Sauna 24 – 3 200 Eur + kohdekulut

*Lappi, Kainuu, Pohjois-Karjala, Etelä-Karjala ja Pohjois-Pohjanmaa maakunnille toimitettaessa lasketaan kohdekulut sijainnin mukaan.

Jaa somessa