13.11.2023

Rakennuslupapalvelu

Onko rakennusluvan hakeminen hidastanut pihasaunan hankintaa? Voit unohtaa paperisodan ja jättää rakennuslupaprosessin meidän huoleksemme.


Rakennusluvan hakeminen pihasaunalle on kohtuullisen suoraviivaista, mutta voi silti aiheuttaa ensikertalaiselle harmaita hiuksia. Ammattilaiselta lupaprosessi taas onnistuu sujuvasti ja piirrustukset ja liitteet tulevat kerralla oikein.

Siksi tarjoamme palvelua, jossa haemme rakennusluvan puolestasi.

Rakennuslupapalvelun sisältö

  • Rakennuslupahakemuksen täyttäminen ja päätöksen hakeminen
  • Naapurien kuuleminen
  • Lupa- ja rakennekuvat
  • Perustuspiirros
  • Asemapiirros
  • Pääsuunnittelija

*Viranomaiskulut sekä mahdolliset kuntakohtaiset katselmukset ja valvojat ovat asiakkaan vastuulla.

Tarvitaanko rakennuslupa?

Toistaiseksi rakennuslupa vaaditaan kaikenkokoisiin piharakennuksiin, joissa on tulisija – siis myös pihasaunoihin. Tämänhetkisen arvion mukaan vuoden 2025 alussa voimaantuleva rakentamislain uudistus on vapauttamassa alle 30 neliön pihasaunat rakennuslupamenettelystä.

Muihin pihsaunan rakentamista koskeviin määräyksiin ja rajoituksiin ei ole tulossa muutoksia. Esimerkiksi rakennusoikeutta ja minimietäisyyksiä on noudatettava jatkossakin.

Koskaan ei ole liian aikaista hankkia pihasauna!

Moni asiakkaamme on todennut, että pihasaunan hankinta on ollut yksi elämän parhaita päätöksiä. Usein asiakas on vielä lisännyt, että päätös olisi kannattanut tehdä jo vuosia sitten. Koskaan ei siis ole liian aikaista siirtyä pihasauna-aikaan!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous – pian nautit jo pihasaunasi lyömättömistä löylyistä.

Jaa somessa