PIhasaunapaketti avaimat käteen edullisesti ja nopeasti
21.2.2020

Teimme pihasaunan hankkimisen helpoksi!

Matkalla täydelliseen pihasaunaan olemme halunneet ravistella pihasaunamarkkinoita – sinun hyödyksi. Yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa olemme kehittäneet ainutlaatuisen kevätkampanjan, jonka avulla säästät merkittävästi aikaa ja rahaa.

Tarjoamme huhtikuun loppuun mennessä hankittuihin valmistoimituksiin ennennäkemättömät edut:

kaupan päälle 910 kg Klapilan ruutikuivaa polttopuuta pihallesi toimitettuna

perustukset kiinteään kilpailukykyiseen hintaan ammattilaistoteutuksena

lasku 3 kk toimituksen jälkeen, laskun voit maksaa kerralla tai kuukausierissä

Klapila Oy on Suomen luotettavin ja mukavin klapitoimittaja, jonka sanaan voi aina luottaa. Siksi halusimme toteuttaa juuri heidän kanssaan “kaupan päälle 910 kg ruutikuivaa polttopuuta pihallesi toimitettuna” -kamppiksen. Klapilan polttopuut valmistetaan huippulaatuisesta ja luonnonmukaisesti kuivatetusta suomalaisesta koivusta. Jokainen klapi on 30 cm pitkä ja oikean klapin oloinen.

Kevään pihasaunakauppoihin sisältyy veloituksetta neljäkymmentä 60 litran säkkiä täynnä ruutikuivaa suomalaista koivuklapia. Klapit toimitetaan suoraan pihallesi.

Lisäkustannukset Lappiin, Pohjois-Pohjanmaalle, Kainuuseen tai muuten vaikeasti tavoitettavaan paikkaan kuljetuksesta laskutetaan erikseen.

Stopdigging on modernin perustusmisen edelläkävijä. Olemme toteuttaneet heidän kanssaan ainutlaatuisen yhteistyömallin, jossa pihasaunaperustukset voidaan toteuttaa kiinteään kilpailukykyiseen hintaan ammattilaistoteutuksena.

Perustuspaketti sisältää kohdekulut, maaperän kantavuustestauksen, mittaukset ja merkinnät sekä maaruuvit ja niiden asennuksen. Käytämme lähtökohtaisesti 76 x 1200 mm vahvuisia maaruuveja. Mikäli maaperä vaatii voimme käyttää myös 76 x 1600 mm maaruuveja.

OP-rahoituksella mahdollistamme kolmen kuukauden kuluttoman ja korottoman maksuajan toimituksesta laskien. Kolmen kuukauden jälkeen kuukausiveloitus minimissään 1,7% kauppahinnasta.

Mikäli kauppahinnan maksaa kokonaisuudessaan pois kolmen kuukauden sisällä toimituksesta, tilaajalle ei koidu mitään kuluja.

Rahoitus 2 500–30 000 €

Joustava takaisinmaksuaika.

Edullinen korko OP-prime + 6,95%*.

Laskutuspalkkio 7 €/kk.

Kolme kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 08/19), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Jaa somessa