Tummassa pihasaunassa on modernit mestaripuupesän lauteet. Lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa.
24.5.2020

Vinkkejä moderniin pihasaunaan!

Matkalla täydelliseen pihasaunaan olemme halunneet ravistella pihasaunamarkkinoita – sinun hyödyksi.

Olemmekin kevään 2020 aikana kartoittaneet innostavimmat ideat ja puhuttelevimmat saunatrendit moderniin pihasaunaan. Nämä ideat on nähtävillä New Saunan esittelyalueella Suomen suurimmassa piha- ja puistorakentamisen näyttelypuistossa Espoon Marketanpuistossa. Tässä pihasaunablogipostauksessa myös kuvia tuosta esittelysaunasta.

Pihasaunaan on suunniteltu arvokkaat ja korkeinta laatua edustavat Mestaripuusepän lauteet. Lauteet on toteutettu paahtaen haavasta tuoden esille lauteiden jalopuumaisen kuosin. Jokainen linja muotoilussa on tarkkaan mietitty ja huolella toteutettu. Lauteet saatavilla suorana tai L-mallisena.

Tummassa pihasaunassa on modernit mestaripuupesän lauteet. Lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa.

Esittelysaunan tekstiilit on trendikkäästä Vappu Pimiän ‘Vappu Saunassa’ -mallistosta. “Mallistoon on valittu luonnosta kumpuava maanläheinen ja hillitty värimaailma, beigeä ja tummansinistä yhdistettynä klassisiin mustaan ja valkoiseen. Luonto ja meri ovat toimineet inspiraation lähteenä mallistolle.” lainaus jokipiinpellava.fi

PIhasaunan tekstiilit

Saunamökin oleskelutilan seinät, lattia ja katto on käsitelty vaaleaksi luoden tilan ja valon tunteen. Läpikuultokäsittely tuo luontevasti esille hirren kauneuden ja yksilöllisyyden. Oleskelutilan kruunaa Parolan Rottingin klassikko riipputuoli. Siitä kelpaa katsella avautuvaa maisemaa.

Saunamökin vaalea sisustus ja Parolan rottingin tuoli luovat mukavan tunnelman pihasaunaan.

Perinteet ja raikas moderni ilme kohtaavat Eukalyptus saunavihdan ja Rento -saunaharjan odottaessa pihasaunojaa. Esittelysaunalta löytyy myös samppanjan värisenä ajattoman tyylikästä saunakiuludesignia Rennolta.

New Saunan pihasaunat on taas askeleen lähempänä täydellistä pihasaunaa. Olemme ylpeitä pihasaunoistamme ja innostavista yhteistyökumppaneista. Ollaan yhteydessä ja tehdään sinunkin unelmasta totta.

New sauna on modernien pihasaunojen valmistaja.

Jaa somessa