16.12.2019

Yksilöllisesti toteuttu pihasauna!

NEW SAUNAn pihasaunat on pyritty suunnittelemaan niin, että niiden käytettävyys, valmistettavuus ja varustelu ovat pihasaunakäyttöön optimoitu. Modulaarinen rakenne yhdistettynä vakiomallistoon varmistavat pihasaunojen kustannustehokkaan valmistamisen ja siten kohtuulliset hinnat. Kuitenkin ympäristö, käyttötarkoitukset ja omat mieltymykset asettavat pihasaunoille erilaisia tarpeita. Tässä blogipostauksessa on esitelty muutama toteuttu muunnelma NEW SAUNAn pihasaunoista.

Sauna 24 + Sauna 7 kokonaisuus

Tämä Sauna 24 + Sauna 7 kokonaisuus toteutuu alkukevään 2019 aikana Länsirannikolle. Saunamökin suurista ikkunoista tulee avautumaan upea näkymä merelle. Saunamökki toteutetaan normaalia vahvemmasta hirrestä lohenpyrstönurkalla. 

Rakennusten välissä on katettu välitila jonka takaosa on ritilöity. 

Sauna 24 muunnelma


Asiakkaan toiveena on ollut erilliset sauna- ja oleskeluosastot. Näin ollen löylyhuoneen lämpö ja höyry eivät pääse oleskelutilaan. Pihasaunan saunaosastoon on kulku ulkopuolelta. Lisäksi tähän pihasaunaan on toteutettu erillinen pukuhuone. 

Sauna 24 muunnelma

Pihasauna suunnittelun pohjana oli asiakkaan toive saada mahdollisiiman suuri oleskelutila. Sauna 24 perusmalliin verrattuna tässä pihasaunassa varastotila on yhdistetty osaksi oleskelutilaa ja päätyyn on lisätty avattava korkea tuuletusikkuna. 

Sauna 24 muunnelma

Sauna 16 muunnelma

Rantasaunakäyttöön tarkoitettu pihasauna, jossa löylyhuone ja oleskelutila eriytetty. Tällä pohjaratkaisulla rannan läheisyyteen sijoittuvaan pihasaunan oleskelutilaan ei ajaudu hiekkaa ja kosteutta. Alla vastaava ratkaisu löylyhuoneen maisemaikkunalla. 

Sauna 16 muunnelma

Sauna “kymppi”

Asiakkaan tarpeiden mukaan toteuttu tyylikäs pihasauna, jossa löylyhuoneen lisänä on pukuhuone vaatteiden vaihtoon.

Jaa somessa